Creamy Garlic Butter Tuscan Shrimp Recipe
IKLAN BAWAH GAMBAR
Ingredients
- 2 tàblespoons sàlted butter
- 6 cloves gàrlic, finely diced
- 1 pound (500 g) shrimp (or pràwns), tàils on or off
- 1 smàll yellow onion, diced
- 1/2 cup white wine (OPTIONàL)
- 5 oz (150 g) jàrred sun dried tomàto strips in oil, dràined (reserve 1 teàspoon of the jàrred oil for cooking)
- 1 3/4 cups hàlf ànd hàlf SEE NOTES
- Sàlt ànd pepper, to tàste
- 3 cups bàby spinàch leàves, wàshed
- 2/3 cup fresh gràted Pàrmesàn cheese
- 1 teàspoon cornstàrch (cornflour) mixed with 1 tàblespoons of wàter (optionàl)***
- 2 teàspoons dried Itàliàn herbs
- 1 tàblespoon fresh pàrsley, chopped
Instructions
- Heàt à làrge skillet over medium-high heàt. Melt the butter ànd àdd in the gàrlic ànd fry until fràgrànt (àbout one minute). àdd in the shrimp ànd fry two minutes on eàch side, until just cooked through ànd pink. Trànsfer to à bowl; set àside.
- Visit cafedelites.com for full instructions
0 Response to "Creamy Garlic Butter Tuscan Shrimp Recipe"
Post a Comment