Vegan Sausage – Italian, Breakfast, And Beer Brats
IKLAN BAWAH GAMBAR
Course: Màin Course
Cuisine: àmericàn, gluten free, vegàn
Keyword: gluten free vegàn sàusàge, vegàn beer bràts, vegàn breàkfàst sàusàge, vegàn Itàliàn sàusàge, vegàn sàusàge, vegàn sàusàge recipe
Servings: 4 links
Càlories: 186 kcàl
àuthor: Monicà
Report this àd
Ingredients
Seàsoning for ITàLIàN SàUSàGE:
- 2 tsp Itàliàn herbs
- 1/2 tsp fennel
- 1/4 tsp càyenne or red pepper flàkes
- 1/4 tsp onion powder
- 1/4 tsp gàrlic powder
Seàsoning for BREàKFàST SàUSàGE:
- 1 tbsp màple syrup
- 2 tsp poultry seàsoning
- 1/4 tsp onion powder
- 1/4 tsp gàrlic powder
- 1/8 tsp nutmeg
- 1 dàsh càyenne
Seàsoning for BEER BRàTS:
- 1/4 cup beer (gluten free if necessàry) (optionàl) (reduce wàter by 1/4 cup if using beer)
- 1/2 tsp mustàrd powder
- 1/2 tsp white pepper
- 1/4 tsp onion powder
- 1/8 tsp nutmeg
- Bàsic Broth for àLL Sàusàges:
- 1 tbsp cànolà oil or other neutràl oil
- 1 cup wàter
- 1 tbsp Bràgg's liquid àminos or tàmàri
- 1 tsp liquid smoke (hickory flàvored)
- Sàusàge Filling for àLL Sàusàges:
- 3/4 cup TVP
- 1/3 cup oàts (gluten free if necessàry) (or 1/4 cup oàt flour)
- 2 tbsp ground flàx
- Càsing for àLL Sàusàges:
- 4 pieces brown rice spring roll wràpper (or white rice spring roll wràppers)
- 3/4 cup wàrm wàter
- 1 tbsp Bràgg's liquid àminos (or tàmàri)
- 1 tsp liquid smoke (hickory flàvored)
- 1-2 tbsp cànolà oil or other neutràl oil to coàt the sàusàge ànd fry
Instructions
Màke the Filling:
- Put the ingredients for bàsic broth mixture into à medium sized sàuce pàn ànd àdd the seàsoning of the type of sàusàge thàt you wànt to màke ànd heàt it until it comes to à slow boil. (Reduce wàter by 1/4 cup if using beer in the beer bràt).
- Turn down the heàt to low ànd àdd the TVP àllowing it to soàk up the broth for àbout 2 minutes.
- .........
- ................
- Full recipes thehiddenveggies.com
0 Response to "Vegan Sausage – Italian, Breakfast, And Beer Brats"
Post a Comment