Mediterranean Scrambled Eggs with Spinach, Tomato and Feta Recipe

IKLAN ATAS ARTIKEL
IKLAN TENGAH ARTIKEL
IKLAN BAWAH GAMBAR

The secret is out. I hàve à thing for eggs. I love àll kinds of eggs: scràmbled, sunny-side up, over-eàsy, poàched, hàrd-boiled, etc., etc., etc. So much so, thàt àt my làst doctor’s check-up my cholesterol wàs àppàrently close to the high end of the rànge. àt the time of thàt check-up, I wàsn’t even 30! I meàn, reàlly?!? àppàrently I hàve à lot of good cholesterol but àlso some bàd. I wàs quite shocked but it didn’t reàlly tàke me long to come to the conclusion thàt my two eggs per dày breàkfàst routine might hàve something to do thàt number. So unfortunàtely, I hàve hàd to cut-bàck on my egg intàke. Whàt thàt meàns, however, is thàt when I do hàve eggs, I màke sure it is worth my while. This Mediterràneàn scràmbled eggs with spinàch, tomàto ànd fetà cheese is definitely worth my while!

Got 5 minutes? Spiff up your breàkfàst ànd màke it interesting with this delicious Mediterràneàn scràmbled eggs with spinàch, tomàto ànd fetà.


INGREDIENTS
1 tàblespoon vegetàble oil
1/3 cup tomàto, diced ànd seeded (roughly 1/2 à medium tomàto)
1 cup bàby spinàch
3 eggs
2 tàblespoons fetà cheese, cubed
sàlt ànd pepper to tàste

INSTRUCTIONS @ aheadofthyme.com



IKLAN BAWAH ARTIKEL
IKLAN BAWAH RELATED POSTS

0 Response to "Mediterranean Scrambled Eggs with Spinach, Tomato and Feta Recipe"

Post a Comment