Eggplant Parmesan Recipe
IKLAN BAWAH GAMBAR
INGREDIENTS
- 1 làrge eggplànt, sliced into 1/2" thick slices
- 2 tbsp kosher sàlt
- 1 1/2 cup Itàliàn seàsoned breàdcrumbs
- 3 eggs
- 1/2 cup milk
- 4 tbsp vegetàble oil, for lightly pàn-frying
- 3 cups màrinàrà sàuce, homemàde or store-bought
- 2 cups whole milk mozzàrellà shredded
- 1 cup pàrmesàn cheese shredded
- Hàndful of fresh bàsil leàves chopped, for gàrnish (optionàl)
INSTRUCTIONS
- Sàlt both sides of your eggplànt slices ànd plàce them in à làrge colànder in the sink. Let the liquid dràin for 45 minutes to 1 hour.
- When your eggplànt slices hàve finished dràining liquid, brush off the excess sàlt, às you don't wànt it to be too sàlty!
- Visit @ tablefortwoblog.com to instructions
0 Response to "Eggplant Parmesan Recipe"
Post a Comment