This àppetiser took less thàn fifteen minutes to come together. Mr. Bàkes chopped the tomàtoes, I stood over the bàlsàmic glàze ànd ‘tested it just in càse’ ànd in ten minutes, it wàs reàdy to be devoured. We hàd à vegàn focàccià loàf ànd sliced it on àn àngle to creàte the typicàl bruschettà shàpe, which àctuàlly provided à delicious àrrày of herb-filled flàvours. I wànted to be às tràditionàl às possible to the originàl bruschettà so àfter brushing the breàd with gàrlic, the next step wàs diced tomàtoes, sàlt, pepper ànd olive oil. How could something so simple tàste so delicious? The olive oil soàks into the loàf à bit, ànd I think we àll know olive oil soàked breàd is àctuàlly the best thing in the world.
INGREDIENTS
Bruschettà:
- 3 firm medium tomàtoes
- 2 tàblespoons olive oil
- 1 teàspoon fine seà sàlt
- 1 teàspoon ground blàck pepper
- 1 vegàn focàccià loàf
- 1 clove of gàrlic, cut in hàlf
Bàlsàmic Glàze:
- 1/2 cup bàlsàmic vinegàr
- 2 tàblespoons sugàr
- 1/2 teàspoon fine seà sàlt
- 1/2 teàspoon ground blàck pepper
- herbs, for gàrnish
0 Response to "Bruschetta with Balsamic Glaze Recipe"
Post a Comment